MPP

Sök

Flaklockstank aluminium 200 liter

Per Hällnevik  driver FH skog tillsammans med sin kollega Mikael. De håller på med slutavverkning och gallring. Vi tar oss till skogarna i Gräfsnäs för att höra vad Per har att säga och hur det är att använda flaklockstanken i sin dagliga verksamhet.

”Tanken är användarvänlig”

”Tanken är väldigt användarvänlig! Väldigt smidigt är att man har dubbla uttag på den så man kan ha både direktfyllnadsslang direkt på maskinen plus att man har det här extra tankmunstycket om man vill fylla maskiner som inte har en pump ” säger Per Hällnevik.

Tankarna är lågbyggda och finns i 435 och 450 mm höga vilket gör att de passar alla pickupper med flaklock eller jalusi.

”Lättviktig betyder jättemycket”

”Att tanken är lättviktig betyder jättemycket för att pickupernas fjädring tål inte jättemycket då vi har övrigt last med oss som väger en hel del.

Vi har med oss motorsågar, verktygslådor, adblue, kedjor, svärd, mycket tunga saker ”

Vår flaklockstank i aluminium är en säker, smidig hjälpreda på arbetsplatsen. Det lätta materialet gör stor skillnad på till exempel ditt flak, med minskat slitage på ditt fordon.

Uppfyller PEFC krav

Tankar som används av PEFC-certifierade företag måste vara UN-märkta och ha ADR-certifikat, men ADR-godkända plasttankar måste ändå kasseras efter fem år och behöver dessutom ha en ingjuten klocka som visar när tanken tillverkades. Vår pickuptank i aluminium har inget sådant bäst före-datum, och det rost- och underhållsfria materialet gör även att bränslet förblir rent under förvaringen. Tanken uppfyller samtliga krav som de tankar PEFC-certifierade företag får använda i sin verksamhet måste leva upp till.

MPP erbjuder innovativa, säkra och smidiga dieseltankar Vi vidareutvecklar hela tiden våra tankar och tar kontinuerligt fram nya produkter. Detta gör vi så att ert arbete kan flyta på så störningsfritt som möjligt. Det lönar sig att tänka till kring ditt val av tank.

”MPP är lätta att komma i kontakt med”

”MPP är ett lokalt företag där man har hög servicenivå, är lätta att komma i kontakt med. Det betyder väldigt mycket” säger Per avslutningsvis.

Utforska vilka aluminium tankar som bäst passar ert fordon, vare sig ni har flak-lock, jalusi, kåpa, skåp eller öppet flak. 

Dela artikeln:

Senaste inlägg

Effektiv Bränsleförsörjning för Alingsås Räddningsstation

Bakgrund: Alingsås Räddningsstation har fått...

mobile-hero

Farmartankar

En översikt och viktiga underhållstips...

inbrottsskyddade cisterner

MPP erbjuder inbrottsskyddade cisterner och tankstationer för ökad säkerhet

Familjeföretaget MPP har specialiserat sig...

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.