MPP

Sök

ADR Tankar

MPP erbjuder marknadens mest välutvecklade och genomtänkta ADR tankar. En utav våra löften är att kontinuerligt ta fram och vidareutveckla säkra och smidiga produkter. Detta gör vi så att ert arbete kan flyta på så störningsfritt som möjligt. Det lönar sig att tänka till kring ditt val av tank. Se vilka ADR tankar som kan passa in i eran verksamhet. Säker hantering av bränsle

Inom bygg och anläggning är det en fördel att ha en ADR tank som tål tuffa tag. Den bör till exempel vara inbrottssäker, stryktålig och ha en skyddande exteriör. Dessutom behöver den vara lätt att använda och förflytta, så att arbetet kan flyta på så störningsfritt som möjligt. Det lönar sig med andra ord att tänka till kring ditt val av ADR tank. Läs mer om våra bränsletankar här nedanför, och tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer eller har några frågor!

ADR Tankar

Kundcase

Transporttank 3000 L

I Mellansverige och Göteborg finns den division av Skanska Industrial Solutions som jobbar med bergmaterial. De har inte bara rigorösa säkerhetskrav utan även höga krav på mobilitet då krossanläggningarna flyttas runt i stora delar av Sverige. När divisionen skulle köpa in nya dieseltankar till verksamheten föll därför valet på MPP:s transporttank.

”MPP har en jättebra mobil lösning som tar liten plats i både höjd- och sidled. Vanliga tankar är sexkantiga, men MPP:s transporttankar är i princip fyrkantiga. Detta innebär att man kan ta tanken från vilket håll man vill och får stapelbarheten. Man får också plats med mer skrymmande grejer vid transporten samt reservdelar. I princip kan man ta bort en bil från varje transport, vilket gör att man kan spara tusenlappar” säger Kjell Norman, lagbas för mobila krossar Mellansverige på Skanska Industrial Solutions.

Skanska Industrial Solutions har samarbetat med MPP i flera år och har totalt köpt in sex transporttankar, varav fyra finns i Västerås och två i Hallsberg. De två senast inköpta har även tjockare plåt för att klara större tyngd. För verksamheten är det viktigt att ha ordentliga tankar som man inte tappar om man exempelvis är ute i skogen. De måste tåla att vara ute i täkterna där det är mycket vassa stenar.

”MPP:s transporttank möjliggör säkra lyft. Man får en riktig gaffelholk att sätta gafflarna i så att de inte glider. Tankarna är också täta runtom och man använder bara en lucka ovanpå när man öppnar, fyller på och tappar ur. Tankarna har även tjockare plåt som klarar mer tyngd och minskar bulor. Att tankarna är säkra innebär ju också vinster för miljön”, tillägger Kjell Norman.

På vår sida över produkter för transport av bränsle kan du läsa mer om våra olika tankar, däribland våra uppskattade transporttankar som finns i flera flexibla utföranden!

Certifieringar & godkännanden

Alla våra farmartankar är certifierade som en IBC (Intermediate Bulk Container) förpackning, i överensstämmelse med följande regelverk och rekommendationer:
Certification check.jpg

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.