MPP

Sök
Hero for mobile fuel tanks
Hero for mobile fuel tanks

Om Oss

MPP är en framstående leverantör som producerar robusta, säkra och flexibla bränsletankar, som är perfekt anpassade för krävande miljöer.

MPP är din fullserviceleverantör som konsekvent strävar efter att överträffa kraven hos kunder som värdesätter både funktionalitet och kvalitet.

Vi är en pålitlig och engagerad samarbetspartner vars produktutbud spänner från smidiga mobila bränsletankar med volymer från 150 liter till 3000 liter, stationära cisterner och kompletta tankstationer med kapacitet från 2000 liter till 120 000 liter.

Våra produkter är kännetecknade av robust konstruktion, säkerhet och användarvänlighet.

Vi är stolta över att vara en pålitlig och respekterad aktör inom branschen.

47

Säkra, innovativa produkter anpassade till marknadens efterfrågan och regelverk

För oss räcker det inte med att endast följa med i utvecklingen. Vår ambition är att utifrån närheten till våra kunder och vår kunskap om marknaden ta fram efterfrågade produkter och anpassade lösningar, och röra oss bortom traditionella gränser om så krävs. Säkerhet (med skydd mot både spill och stöld) och innovativ, funktionell design är en kombination vi alltid har för ögonen när vi tar fram en ny bränsletank, cistern eller dieselstation. Dessutom är det viktigt att våra produkter uppfyller samtliga krav och regler som finns på hantering, förvaring och transport av diesel.

Det är viktigt för oss att du blir helt nöjd med din MPP-produkt och vår service. Skulle du inte vara det så kommer vi göra allt vi kan för att åtgärda felet eller problemet. Vi använder uteslutande de säkraste leverantörerna och produkterna på marknaden. I och med vårt stora varulager kan vi med kort varsel leverera våra dieseltankar, cisterner och tankstationer till företag i hela Norden och stora delar av Europa.

Layer 634
mpp-certification

Våra partners

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.