MPP

Sök

Frigör kapital.
Hyr eller leasa tankar och utrustning från oss!

olika finansieringslösningar och vad det innebär för dig som kund

MPP har tagit fram olika förslag för att hjälpa er med investering i nya tankar.

Hyra och leasing är ett hjälpmedel att fördela kostnaderna över tiden och samtidigt skapa en förmånlig bas för nya framtida investeringar. Genom att hyra eller leasa binder inte företaget upp sitt kapital, använder inte sina bankmässiga säkerheter och låser därmed inte upp sitt kreditutrymme.

Finansiering
MPP- Financing

Korttidshyra 1 till 365 dagar

MPP har en tankflotta beredd för leverans på kort varsel. Detta är en vanlig form av hyra som man är van vid hos de flesta maskinuthyrare. Hyr en tank med utrustning av MPP exempelvis under 1 dag till 365 dagar.  Ta mig till Hyra tank.

Operationell hyra 12 till 72 månader

Hyr tanken som en funktion – vi ser till att allt fungerar. Om ert behov ändras under avtalets gång så kan vi uppgradera eller ändra. Efter hyr perioden kan vi erbjuda en ny utrustning på samma hyra. 

Operationell hyra är ett alternativ som innebär minimalt åtagande och låga månadsbetalningar när behovet sträcker sig över en längre period. Hyran baseras på en operativ form av leasing. Kunden får ett hyresavtal på objektet vilket gör att kunden bokför detta som en del av driftkostnaden och är skattemässigt avdragsgill, dvs den dras som en kostnad. Hyran är normalt lika stor under hela avtalstiden, den är därmed lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna. Hyran påverkar endast resultaträkningen då utrustningen inte tas upp som en tillgång i balansräkningen. Budgeteringen och likviditetsplaneringen blir också enkel då hyrestagaren i förväg känner till hyran för hela avtalstiden samt att finansieringen tryggas under hela hyresperioden.

Finansiell leasing

Det här är ett attraktivt leasingalternativ med fasta avbetalningar. Momsen sprids över hela leasingperioden, i stället för att hela summan betalas samtidigt med handpenningen. Finansiell leasing har oftast en löptid på 2-5 år och innehåller ett restvärde efter löptidens slut.  Dina fördelar: snabb åtkomst till den nya maskinen, en låg handpenning och fasta, budgeterade avbetalningar.
Finansiell leasing innebär ett lågt startkapital eftersom du inte behöver ligga ute med hela momsen i början, fasta betalningar som gör det lätt att budgetera, fast ränta och inga begränsningar i hur tank utrustningen ska användas.

Kontakta oss om du har några frågor om våra finansieringsupplägg.

Våra tjänster

policy

Tillstånd och bygglovshantering

Vi vill gärna hjälpa dig som kund redan i ett tidigt skede av arbetsprocessen. Det kan handla om allt från hantering av bygglov och andra tillstånd till förberedelse av skyltar.

Läs mer
payment

Finansiering

Frigör kapital genom att hyra eller leasa tankar och utrustning från oss.

Läs mer
ionicons svg ios help buoy

Serviceavtal

Våra serviceavtal syftar till att säkra din drift och underlätta ditt arbete.

Läs mer

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.