MPP

Search
MPP-Stationar-Diesel-Cistern-1024x923

Stationär Cistern 10 m³

Hults Åkeri & Vägmaskiner AB är ett entreprenadföretag i värmländska Nykroppa, strax utanför Filipstad. Företaget har ett flertal grävmaskiner, lastbilar och hjullastare, och utför en rad olika arbeten inom entreprenad och åkeri. Hösten 2019 beställde man en stationär cistern (10 m³) från MPP. Cisternen rymmer både diesel och AdBlue, och har infällda handtag och en terminal.

”För oss är det viktigt att våra bränsletankar ska vara lätta och bekväma att jobba med. Vi är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade, så vi är även mycket måna om att ha tankar och cisterner som minimerar risken för spill”, säger Tomas Hult, delägare i Hults Åkeri & Vägmaskiner.

Det som fick Tomas att fastna för dieselcisternen var först och främst dess utformning, och att den både design- och funktionsmässigt passade perfekt i såväl företagets verksamhet som dess lokaler. ”Servicerummet är väldigt praktiskt. Sedan ville vi ha en cistern som kombinerade diesel och AdBlue, och det är inte många som erbjuder sådana.”

Utöver den ökade tillgängligheten till diesel och AdBlue så gynnar cisternen även företaget på andra sätt. Lagringsmöjligheten gör till exempel att större bränslevolymer kan köpas in på en och samma gång. Priset blir då ofta mer förmånligt än vid köp av mindre bränslevolymer.

MPP:s stationära dieselcistern kan volymanpassas upp till 60 m³, och är robust, inbrottsskyddad och enkel att använda. Vill du beställa en egen stationär cistern, eller veta mer om hur vi kan anpassa produkten för att passa dina behov? Kontakta oss!

Här kan du se hela vårt utbud av produkter för uppställning av bränsle.

Share the article:

Senaste inlägg

Effektiv Bränsleförsörjning för Alingsås Räddningsstation

Bakgrund: Alingsås Räddningsstation har fått...

mobile-hero

Farmartankar

En översikt och viktiga underhållstips...

inbrottsskyddade cisterner

MPP erbjuder inbrottsskyddade cisterner och tankstationer för ökad säkerhet

Familjeföretaget MPP har specialiserat sig...

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.