MPP

Tankstation-collage-mpp-1024x780

Publik tankstation

En ny publik tankstation från oss på MPP står klar för leverans. I oktober transporteras den upp till norska Malvik, mellan Trondheim och Stjørdal, där kommer den stå placerad utmed E6:an. Beställare är Sveberg Drivstoff AS (ingår i Trøndelag Diesel AS), som själva kommer driva anläggningen.

Tankstationen har pumpbryggor vid bägge gavlarna, och är uppdelad i två sektioner – en för lastbilar och en för personbilar. Detta innebär att logistiken blir smidig och att sammanlagt fyra fordon, två av vardera sort, kan tanka samtidigt; HVO, skattad diesel, skattefri färgad diesel (gröndiesel) för lastbilarna och adblue; bensin och vanlig skattad diesel för personbilarna.

Trøndelag Diesel AS känner oss på MPP sedan tidigare, och detta är den tredje tankstationen vi levererar till dem på kort tid. Vi är väldigt glada över att fortsätta vårt goda samarbete, och att nu kunna leverera en helt ny tankanläggning. Våra tankstationer finns i 168 standardkonfigurationer – 10-60 kubikmeter, ett eller flera fack, olika storlek på servicerum, med eller utan pumpplattform, med mera. Men de kan även specialanpassas efter kundens specifika behov, så som i det här fallet. Vi på MPP ordnar också själva transporten, medan kunden sköter lossningen och placeringen på plats.

Nedläggning av bensinmackar och tankstationer minskar inte behovet av lokala bränsledepåer och tankanläggningar – snarare tvärtom. Är du intresserad av att veta hur vi kan hjälpa ditt företag, dina kunder eller kanske rent av dina grannar och din hemtrakt med en lokal, publik tankstation? Hör av dig till oss, så hjälper vi dig!

Vi på MPP hjälper dig med stationsuppställningen på din mark, från ansökan om bygglov till att ta fram klassningsplaner, planskiss samt fasadskiss för kommun och räddningstjänst. Därtill kan vi även hjälpa dig med finansiering via hyrköp, leasing, hyra och serviceavtal med rikstäckande tankservice.

Du kan läsa mer om våra olika cisterner och tankstationer här.

Dela artikeln:

Share on facebook
Share on linkedin

Relaterad produkt​

Senaste inlägg

Publik tankstation

En ny publik tankstation från oss på...

Pickuptank

För en tid sedan levererade vi...

Transporttank 3000 L

I Mellansverige och Göteborg finns den...