MPP

Vår värdegrund

MPP’S värdegrund

Vi är en lyhörd partner till våra kunder, och därmed mycket måna om att kunna erbjuda dig personlig service och säkra, lätthanterade produkter.

Några ledord, som vi tycker sammanfattar vilka vi på MPP är:

Engagerade

Vi lyssnar på dig, är intresserade av din verksamhet, och vill vara en nära och långsiktig partner till var och en av våra kunder.

Innovationsbenägna

Att kontinuerligt ta fram och vidareutveckla säkra, smidiga produkter som hjälper dig i arbetet är en av våra starkaste drivkrafter.

Tillmötesgående

För oss är det viktigt att kunna finnas där för dig som kund i alla led och sammanhang; som rådgivare, leverantör, serviceförmedlare, stöd vid exempelvis ansökningar om intyg och tillstånd, med mera.

Smidiga

Vi är lätta att få tag på och kommunicera med, eftersom vi månar om att du ska känna dig nöjd med våra tjänster och produkter. Skulle du ändå inte vara det, prata med oss så löser vi det hela åt dig.

Pålitliga

Våra kunder uppfattar oss som en trygg och stabil samarbetspartner, vilket vi sätter mycket stort värde på. Vi är stolta över och trygga i det vi gör, och gläds åt att kunna hjälpa våra kunder i deras olika verksamheter.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.