MPP

Sök
mpps value

Vår värdegrund

MPP’S värdegrund

Vi är en lyhörd partner till våra kunder, och därmed mycket måna om att kunna erbjuda dig personlig service och säkra, lätthanterade produkter.

Några ledord, som vi tycker sammanfattar vilka vi på MPP är:

Engagerade

Vi lyssnar på dig, är intresserade av din verksamhet, och vill vara en nära och långsiktig partner till var och en av våra kunder.

Innovationsbenägna

Att kontinuerligt ta fram och vidareutveckla säkra, smidiga produkter som hjälper dig i arbetet är en av våra starkaste drivkrafter.

Tillmötesgående

För oss är det viktigt att kunna finnas där för dig som kund i alla led och sammanhang; som rådgivare, leverantör, serviceförmedlare, stöd vid exempelvis ansökningar om intyg och tillstånd, med mera.

Smidiga

Vi är lätta att få tag på och kommunicera med, eftersom vi månar om att du ska känna dig nöjd med våra tjänster och produkter. Skulle du ändå inte vara det, prata med oss så löser vi det hela åt dig.

Pålitliga

Våra kunder uppfattar oss som en trygg och stabil samarbetspartner, vilket vi sätter mycket stort värde på. Vi är stolta över och trygga i det vi gör, och gläds åt att kunna hjälpa våra kunder i deras olika verksamheter.

Vår värdegrund

Vi är en lyhörd partner till våra kunder, och därmed mycket måna om att kunna erbjuda dig personlig service och säkra, lätthanterade produkter.

Varför kunder föredrar att samarbeta med oss (USP)

 • 1. Oslagbar service och flexibilitet

  Vårt DNA präglas av att vara tillmötesgående och erbjuda kunder den bästa möjliga servicen. Vi är beredda att gå den extra milen för att lösa alla utmaningar och överträffar kundens behov

 • 2. Innovativ produktdesign

  Vi kombinerar funktion och utseende på ett unikt sätt för att passa just dina behov. Resultatet är en oöverträffad användarupplevelse

 • 3. Överlägsen kvalitet

  Vårt engagemang för överlägsen kvalitet genomsyrar varje aspekt av våra produkter och installationer. Vi strävar alltid efter det bästa och levererar med stolthet och noggrannhet

 • 4. Ansvar och kontroll över hela leveranskedjan

  Från design till produktion, leverans och eftermarknad, har vi fullständig kontroll över hela processen. Detta garanterar att kunderna får produkter av högsta standard.

 • 5. Omfattande sortiment och flexibilitet

  Vi erbjuder ett omfattande sortiment för att möta alla behov hos våra kunder och återförsäljare. Vår flexibilitet gör oss till en pålitlig partner i alla projekt.

 • 6. Stort lager och snabb leverans

  Vi har ett omfattande lagersortiment som möjliggör att vi kan med kort varsel leverera de flesta av våra dieseltankar, cisterner och tankstationer till företag i hela Norden och stora delar av Europa.

 • 7. Betrodda och pålitliga

  Vi har fått förtroende från några av Nordens viktigaste företag och myndigheter.

 • 8. ISO-certifierad miljö- och kvalitetsstandard

  Vår integrerade systemstruktur för kvalitet och kontinuerliga förbättringar är ISO-certifierad och säkerställer att våra produkter och processer håller högsta standard.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.