MPP

Sök
MPP mobila tankar klarar alla situationer

MPP mobila tankar klarar alla situationer

Vi på MPP erbjuder marknadens tuffaste mobila tankar så att ert arbete ska flyta på utan störningar. vi har olika lösningar för olika verksamheter.

Vad är en mobil tank?

En mobil tank är precis vad det låter som. Våra tankar är robusta, kompakta bränsletankar som på ett säkert och smidigt sätt används för att förvara bränsle. Det är alltså en kompakt bränsleförvaring. Dessa mobila tankar kan innehålla olika typer av bränsle som till exempel diesel, bensin eller AdBlue. Det finns såklart olika typer av mobila tankar beroende på omständigheter.

Användningsområden

Det finns som sagt flera olika användningsområden för en mobil tank. Några få exempel är anläggningsentreprenad, byggvärme, reservkraft, rivning, skogsentreprenad, åkeri och depå.

Anläggningsentreprenad

När man arbetar inom anläggningsentreprenad är det viktigt att man kan lagra bränsle eller annan vätska som AdBlue på ett smidigt och säkert sätt. Det är därför en fördel att använda sig utav en robust, stryktålig och smidig mobil tank. Det kan också vara viktigt att den mobila tanken är inbrottssäker och vara lätt att använda.

Reservkraft och el för svenska och norska radiomaster

V på MPP har äran att hjälpa till med otroligt viktiga samhällsystem för polisen i både Sverige och Norge. Våra säkra dieseltankar säkerställer att det svenska och norska polisradiosystemet fungerar. I Norge är det väldigt ovanligt att radiomasterna är tillgängliga vid vägar, utan finns mer svåråtkomligt i bergen. Då är det viktigt att tankarna är mobila och går att transportera via helikopter. MPPs tankar har både lyftöglor och tankarna är simpla att stapla.

Kommun och räddningstjänst

Det är såklart inte bara sjukhus som snabbt och effektivt behöver få tillgång till bränsle utan också olika delar av kommunen samt räddningstjänsten. En säker och smidig lösning på bränslehantering kan göra att kommunal verksamhet kan fortsätta verka och upprätta samband under krisen i vårt samhälle.

MPP

Vi på MPP har länge och hårt arbetat att ta fram hållbara mobila tankar för att täcka alla olika slags behov. Detta eftersom behoven av en mobil tank är olika beroende på situation och kontext. Detta gäller olika behov av bränslevolym, bränsletyper och olika krav på tillgänglighet. vi är otroligt stolta över att kunna erbjuda dessa unika lösningar för en tryggare och säkrare arbetsplats.

Share the article:

Senaste inlägg

mobile-hero

Farmartankar

En översikt och viktiga underhållstips...

inbrottsskyddade cisterner

MPP erbjuder inbrottsskyddade cisterner och tankstationer för ökad säkerhet

Familjeföretaget MPP har specialiserat sig...

Fuel Tank Compact 2000 litres

En guide för val av ståltank eller plasttank

När det kommer till att...

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.