MPP

Search
TSL - Tankstation large 50-120m³ - Test for Single page

MPP levererar kompletta tankstationer

Vi på MPP har ett vinnande koncept när det kommer till kompletta tankstationer. Du kan både spara tid och pengar och få kontroll på er bränslekonsumtion och själva bestämma vilket bränsle som ska finnas i er tankstation.

Vad är en tankstation?

En tankstation är en mindre anläggning där du kan fylla på bränsle i era fordon med olika sorters bränsle som till exempel Diesel HVO, RME samt BIO-bränslen. Men vi på MPP tillhandahåller egna mindre tankstationer för företag. Detta innebär att du som kund kommer att spara tid, få kontroll på företagets bränslekonsumtion och få tillgång till rätt bränsle på rätt plats med ett minimalt tidsspill.

Spara tid med egen tankstation

Uttrycket tid är pengar har nog de flesta hört. Om du har tillgång till en egen tankstation kan du spara tid då tankstationen kommer att placeras på där du själv vill. Du slipper alltså att åka iväg en längre sträcka för att fylla på bränsle. Detta kan alltså resultera i flera timmars körande varje gång när du ska fylla på bränsle.

Anpassa bränslet efter verksamheten

Med våra tankstationer kan ni med stora möjligheter anpassa vilket bränsle ni vill ska finnas tillgängliga. Tankstationen har flera fack för alternativa bränslen som till exempel Diesel HVO, RME, BIO-bränslen och olika bensin produkter. Det kan också vara så att ni kommer att spara pengar vid inköp av större volymer bränsle till er tankstation. Detta är högst aktuellt då bränslepriserna har ökat.

MPP erbjuder en flexibel tankstation

Vi på MPP leverera en komplett miljövänlig samt flexibel tankstation. Du kan alltså anpassa din tankstation med olika typer av bränsle, AdBlue och spolarvätska. Tankstationen kommer att levereras komplett vilket betyder att den kan placeras på landsbygden eller på byggarbetsplats. Våra tankstationer är även flyttbara och kan då smidigt följa verksamheten runt om i landet.  Tankstationer från MPP kan såklart också kundanpassas efter speciella behov och önskemål.

Share the article:

Senaste inlägg

Effektiv Bränsleförsörjning för Alingsås Räddningsstation

Bakgrund: Alingsås Räddningsstation har fått...

mobile-hero

Farmartankar

En översikt och viktiga underhållstips...

inbrottsskyddade cisterner

MPP erbjuder inbrottsskyddade cisterner och tankstationer för ökad säkerhet

Familjeföretaget MPP har specialiserat sig...

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.