MPP

Search
inbrottsskyddade cisterner

MPP erbjuder inbrottsskyddade cisterner och tankstationer för ökad säkerhet

Familjeföretaget MPP har specialiserat sig på att tillverka och leverera inbrottssäkra cisterner och tankstationer till den skandinaviska marknaden. Deras produkter är inte bara säkra och praktiska, utan också miljögodkända och uppfyller höga säkerhetsstandarder.

Inbrottsskyddade cisterner förhindrar bränslestölder

En cistern är en behållare som används för att lagra brandfarliga vätskor och drivmedel, som exempelvis diesel. MPP:s cisterner är konstruerade med säkerhet i fokus och är utrustade med en låsbar huva över manhålet för klass 4 lås. Cisternen har också en skyddad avluftning och en kraftigt förstärkt dörr med trepunktlås som också är ett klass 4 lås. Omfångsbyglarna på MPP:s cisterner är förberedda för ASSA låshus, vilket gör det enkelt att säkra cisternen ytterligare.

Cisterner som uppfyller höga säkerhetsstandarder

MPP:s cisterner är inte bara inbrottssäkra, de uppfyller också höga säkerhetsstandarder och är miljögodkända. Enligt MSBFS 2018:3-standard är MPP:s dieselcisterner klassade som en mobil K-cistern och kan placeras över mark, vilket innebär att besiktningsintervallen är 12 år. Tanken är också korrossionsskyddsmålad på golvet och en bit upp på väggen för att undvika skador.

MPP:s cisterner är även konstruerade enligt NFS 2017:5-standard, som är Natur­vårdsverkets föreskrifter för lagring av bland annat diesel inom svenskt vattenskyddsområde. Myndigheten för samhällsskydd och beredskaps föreskrifter och allmänna råd om cisterner och rörledningar för bränsle.

Företagets satsning på säkerhet och miljö

MPP:s fokus på säkerhet och miljö är en viktig satsning, särskilt i en tid då bränslestölder har blivit allt vanligare. Med deras inbrottsskyddade cisterner och tankstationer kan företag och privatpersoner känna sig trygga och säkra på att deras drivmedel är skyddade mot tjuvar och miljön bevaras på bästa möjliga sätt.

Share the article:

Senaste inlägg

Effektiv Bränsleförsörjning för Alingsås Räddningsstation

Bakgrund: Alingsås Räddningsstation har fått...

mobile-hero

Farmartankar

En översikt och viktiga underhållstips...

inbrottsskyddade cisterner

MPP erbjuder inbrottsskyddade cisterner och tankstationer för ökad säkerhet

Familjeföretaget MPP har specialiserat sig...

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.