MPP

Search
PTSL - Publik tankstation large 50-120m³

Cisterner för företag inom industrin

Att företag inom tillverkande industrier, depåer och kritiska miljöer har en säker och skyddad tillgång till drivmedel är av yttersta vikt. Vi på MPP är medvetna om detta och vi kan med vår erfarenhet och kunskap hjälpa företag vid framtagandet av hållbara dieseltankar, dieselcisterner och drivmedelsanläggningar.

 

Vad är en cistern?

 

En tank som används för att förvara brandfarliga vätskor, drivmedel eller kemikalier kallas för cistern. Cisterner kommer i varierande storlekar, där den största är tillräckligt stor för att rymma upp till 120 kubikmeter vätska och där de små vanligtvis rymmer ett par kubikmeter.

 

I samband med nyetablering av cisterner eller tankstationer är det i huvudsak tre lov och tillstånd som måste sökas. Bygglov, miljöanmälan och Tillstånd brandfarlig vara. Detta är något vi på MPP kan hjälpa dig med.

 

Vilka certifikat och godkännanden uppfyller MPP:s dieselcisterner?

 

Våra dieselcisterner är tillverkade enligt MSBFS 2018:3-standard, vilket innebär att cisternerna uppfyller kriterierna för 12-åriga besiktningsintervall (Myndigheten för samhällsskydd och beredskap; föreskrifter och allmänna råd om rörledningar för bland annat diesel). Våra cisterner uppfyller även kraven och är konstruerade enligt NFS 2021:10-standard (Naturverkets föreskrifter för lagring av bland annat diesel inom svenskt vattenskyddsområde).

 

Med dessa certifieringar är alla våra cisterner miljögodkända.

 

Vårt breda utbud av cisterner täcker alla behov

 

För att kunna täcka alla tänkbara behov har vi ett gediget och brett utbud av cisterner. Vi hjälper er genom hela processen, från hantering av bygglov och andra tillstånd till leverans av er nya cistern. Vi har lång erfarenhet av att ta fram dieselcisterner vars hållbarhet är hög och som gör det enkelt att förvara och tillhandahålla ert behov av bränsle, där och när det behövs.

Share the article:

Senaste inlägg

Effektiv Bränsleförsörjning för Alingsås Räddningsstation

Bakgrund: Alingsås Räddningsstation har fått...

mobile-hero

Farmartankar

En översikt och viktiga underhållstips...

inbrottsskyddade cisterner

MPP erbjuder inbrottsskyddade cisterner och tankstationer för ökad säkerhet

Familjeföretaget MPP har specialiserat sig...

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.