MPP

Sök

Transporttank Compact 2000 liter

Söder om Göteborg i Kungsbacka hälsar vi på Alexander Frost som äger och driver AFR Entreprenad. De jobbar med mark och anläggning i Kungsbacka och Göteborg med omnejd, och här anlägger de en tomt i Särö. AFR har sedan tidigare en mindre aluminiumtank till pickup, och här en ADR godkänd och invallad Transporttank Compact 2000 L med pump och skopstöd som tillbehör. Vi låter Alexander säga vad han tycker om tanken och hur den är att använda.

Stöldskyddad och miljösäker

”Det som är bra med tanken är att vi slipper den här sprängmattan som vi haft över i alla år. Vi lägger skopan över som ett tryggt skydd. Designmässigt så tycker jag att den är bra, inga manluckor, man kan inte ta sig in någonstans förutom under skopan som skyddas bra” Utifrån sett finns inga direkta ställen att ta sig in i tanken då manluckan och övriga anslutningar sitter placerad under pumpluckan och innanför invallningen där påfyllning även sker.

Mångs(m)idig och kompakt

”Den är smidig att hantera, både med kätting och med pallgafflar – så att det är vi supernöjda med.”  Vår TTC200 är en säker och smidig dieseltank och passar alla typer av arbetsplatser. Dess design gör den enkel att hantera och transportera, och dessutom skyddad från stöld och onödigt slitage. Tankens lyftöron är testade och godkända för den fyllda tankens dubbla vikt. Lättåtkomliga detaljer underlättar både underhåll och ordinarie arbete.

Tanklucka i cab-utförande

Tankluckan i cab-utförande och platsen för påfyllning bidrar till en bekväm arbetssituation. Under luckan finns plats för förvaring. Övriga anslutningar är ergonomiskt placerade och utformade, som till exempel en två-tums kulventil för avluftning vid tankpåfyllning.

”MPP har varit super mot oss”

”Vi har so far inga problem med tankarna alls, det tror jag inte vi kommer att få heller, vi hoppas inte det. Vi kan rekommendera tanken. Just känslomässigt är det jättemycket tryggare än dom vanliga runda vi haft tidigare. Nu har vi inte haft någon stöld än men den dagen vi har det

så hoppas vi att dom misslyckas. MPP har varit super mot oss, vi har ju köpt både små tankar och nu en stor, så att vi är jättenöjda.”

MPP erbjuder marknadens mest välutvecklade och genomtänkta dieseltankar. En utav våra förpliktelser är att kontinuerligt ta fram och vidareutveckla säkra och smidiga produkter. Detta gör vi så att ert arbete kan flyta på så störningsfritt som möjligt. Det lönar sig att tänka till kring ditt val av tank. Se vilka dieseltankar som kan passa in i eran verksamhet.

Dela artikeln:

Relaterad produkt​

Senaste inlägg

mobile-hero

Farmartankar

En översikt och viktiga underhållstips...

inbrottsskyddade cisterner

MPP erbjuder inbrottsskyddade cisterner och tankstationer för ökad säkerhet

Familjeföretaget MPP har specialiserat sig...

Fuel Tank Compact 2000 litres

En guide för val av ståltank eller plasttank

När det kommer till att...

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.