MPP

Sök
39

Tankstation 33 m³

Maskin & Mekan i Växjö är ett väletablerat företag som erbjuder entreprenad- och maskinstjänster och mark- och anläggningsarbeten.

När de utvecklade sin verksamhet med nya lokaler såg de över deras bränslehantering och investerade i en egen Tankstation. Möjligheten och önskemålet framåt är även  att kunna serva deras kunder och lokala företag.

”Tankstationen hjälper oss att kunna bedriva en mer effektiv verksamhet”

När kunden skulle välja sin leverantör av Tankstation föll det självklara valet till MPP. Det var viktigt för ägaren att den nya tankstationen skulle se bra ut och hålla ett bra andrahandsvärde ifall planerna någon gång mot förmodan skulle ändras, samt att anläggningen skulle då enkelt kunna flyttas till annan plats. ”Det kändes som en gedigen tank med referenser och gick att anpassa efter vår verksamhet på ett bra sätt. Den största utmaningen var att få till rätt system och tankstorlek för de olika facken, såsom Diesel, HVO, AdBlue och spolarvätska” Kunden vill även betona att ”Vi är speciellt nöjda att det gick att anpassa stationen till byggnaden med valfri färg samt att leveransen var nyckelklar vid leverans, bara att koppla in. ” Anläggningen är en komplett, stöldskyddad och skalskyddad tankstation på totalt 33 m³. Utrymmet är fördelat på 15 m³ för diesel, 15 m³ för HVO, 2 m³ för AdBlue och 1,5 m³ spolarvätska. Tankstationen har en MCS Sapphire-terminal, som ger kunden digital uppföljning på vem som tankar vad, och hur mycket personen tankar.

Bränsletillgång utan omvägar

Maskin & Mekan kan nu dra nytta utav en mer lokal bränsletillgång utan omvägar. Det finns så många som 11 handtag att välja mellan, så det lär inte bli någon köbildning. Två fordon kan tanka samtidigt på varsin sida samt att det finns möjlighet att tanka olika flöden beroende på om det är ett större fordon eller om det är ett mindre fordon som behöver fyllas. Med en säker, flexibel och lokal cistern eller tankstation kan du enkelt trygga bränsleförsörjningen i ditt företag, bostadsområde eller i din kommun. Volym, bränsletyper och andra funktioner kan anpassas efter dina behov, allt för att du ska kunna ha tillgång till bränsle där och när, du behöver den. Om du är intresserad av en tankstation för diesel, HVO och/eller AdBlue, kontakta oss på MPP så tittar vi på en lösning som passar dig och din verksamhet. Här kan du läsa mer om våra produkter för uppställning av bränsle. Ta gärna en titt på våra andra kundcase också. Referenser lämnas gärna från kunden på begäran.

Share the article:

Relaterad produkt​

Senaste inlägg

mobile-hero

Farmartankar

En översikt och viktiga underhållstips...

inbrottsskyddade cisterner

MPP erbjuder inbrottsskyddade cisterner och tankstationer för ökad säkerhet

Familjeföretaget MPP har specialiserat sig...

Fuel Tank Compact 2000 litres

En guide för val av ståltank eller plasttank

När det kommer till att...

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.