MPP

Sök
Linghems Åkeri AB -Tankstation 23m³

Tankstation 23m³

Linghems Åkeri AB är ett miljömedvetet logistikföretag som huvudsakligen jobbar med tipp-, flak- och bulkbilstransporter.

Åkeriet använder sig av tre vätskor i sin verksamhet: diesel, HVO och AdBlue. Tidigare tankade de diesel och HVO från två separata tankstationer. AdBlue förvarades i IBC-tankar inomhus; inte ovanligt, men något som kan leda till omständlig tankning, samt onödigt kladd och spill. Företaget ville därför samla samtliga tre vätskor på ett och samma ställe, för att göra bränslehanteringen mer effektiv och prydlig.

Den nya anläggningen behövde dessutom vara stöldsäker, eftersom åkeriet tidigare råkat ut för just bränslestölder. En annan MPP-kund, Fundins olja, rekommenderade Linghems Åkeri att kontakta MPP när de nu behövde köpa en ny tankstation.

Komplett, stöldskyddad tankstation för diesel, HVO och AdBlue

Tankstationen – lackerad i åkeriets blå profilfärg – är idag levererad och uppställd, och förser företagets lastbilar med drivmedel. ”Det känns väldigt bra att kunna integrera alla drivmedel i en och samma anläggning. Dessutom ser det rent och snyggt ut”, säger åkeriets ägare, Henrik Åberg.

Anläggningen är en komplett, stöldskyddad och skalskyddad tankstation på 23 m³. Utrymmet är fördelat på 7 m³ för diesel, 13 m³ för HVO och 3 m³ för AdBlue. Tankstationen har en MCS Sapphire-terminal, som ger kunden digital uppföljning på vem som tankar vad, och hur mycket personen tankar. Terminalen är även utrustad med en nivåmätare som meddelar bränsledistributören när tankarna behöver fyllas på med nytt drivmedel. Att ha koll på bränslenivåerna blir därmed mycket enkelt och bekvämt.

Form och funktion i ett attraktivt, genomtänkt utförande

För många av våra kunder är det viktigt att deras tankprodukter är både praktiska och prydliga. De smarta funktionerna måste vara enkla att förstå och använda. Därtill behöver bränsletankencisternen eller tankanläggningen vara snygg, modern, enhetlig och inbjudande för kunderna. Genomtänkt design i både form och funktion, med andra ord. Det här är något vi på MPP jobbar mycket med, såväl när vi tar fram nya produkter som när vi utvecklar vårt befintliga sortiment.

Den här sortens tankstationer gör det möjligt att låta dina grannar och kollegor tanka hos dig, om du så skulle vilja. Om du är intresserad av en tankstation för diesel, HVO och/eller AdBlue, kontakta oss på MPP så tittar vi på en lösning som passar dig och din verksamhet. Här kan du läsa mer om våra produkter för uppställning av bränsle, och ta gärna även en titt på våra andra kundcase.

Share the article:

Senaste inlägg

Effektiv Bränsleförsörjning för Alingsås Räddningsstation

Bakgrund: Alingsås Räddningsstation har fått...

mobile-hero

Farmartankar

En översikt och viktiga underhållstips...

inbrottsskyddade cisterner

MPP erbjuder inbrottsskyddade cisterner och tankstationer för ökad säkerhet

Familjeföretaget MPP har specialiserat sig...

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.