MPP

Sök
ABT-1024x683

Tankstation 10 m³

I Rosersberg mellan Stockholm och Arlanda finns ABT Bolagen. De är specialiserade på maskin- och transporttjänster, och levererar bränsle och smörjmedel till regionen med egna tankbilsekipage och kundanpassade tankstationer.

ABT Bolagen har börjat köra sina maskiner och bilar på HVO, ett klimatsmart och ekonomiskt alternativ till fossil diesel. Det är därför viktigt att man ska kunna tanka både AdBlue och HVO vid samma drivmedelsanläggning och på samma nyckel. När företaget skulle köpa in nya tankstationer föll valet på MPP.

Vi valde MPP för att det var i linje med vår miljöprofil. Det är givetvis fördelaktigt att ha en tankstation där man både kan tanka AdBlue och diesel på arbetsplatsen. Då sker all bränslehantering på ett och samma ställe, där vi har koll på miljön. Vårt mål var att få ut en miljöprodukt och vi ville att det skulle se fräscht ut runt omkring,

säger Martin Beckman, projektchef för bränsle på ABT Bolagen.

ABT Bolagen har redan köpt fyra tankstationer av MPP. Två står utplacerade på företagets huvudkontor och på anläggningen där de krossar berg och säljer material. En tankstation finns hos ett maskinuthyrningsföretag och en kommer stå på en stor arbetsplats vid Förbifart Stockholm.

MPP:s tankstationer håller hög kvalitet och ser moderna och proffsiga ut. Det är något man vill komma med och ställa upp på en arbetsplats. Stationerna är brandade i våra färger och med vår logotyp, så det känns fräscht och snyggt. Tack vare låsen är de även trygga ur stöldsynpunkt. MPP har gett oss mer än bara tankstationer,

säger Martin Beckman.
På vår sida över produkter för uppställning av bränsle kan du läsa mer om våra olika tankstationer och stationära dieselcisterner. Våra tankstationer levereras med tillhörande produktcertifikat.

Share the article:

Relaterad produkt​

Senaste inlägg

mobile-hero

Farmartankar

En översikt och viktiga underhållstips...

inbrottsskyddade cisterner

MPP erbjuder inbrottsskyddade cisterner och tankstationer för ökad säkerhet

Familjeföretaget MPP har specialiserat sig...

Fuel Tank Compact 2000 litres

En guide för val av ståltank eller plasttank

När det kommer till att...

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.