MPP

Search
public-tankstation

Publik Tankstation 40 m³

Blikstorps Oljeprodukter i Hjo är ett etablerat oljebolag som säljer och transporterar eldningsolja, dieselolja, bensin, smörjolja, filter och kemtekniska produkter.

I Otterbäcken utmed väg 26 kommer ni att kunna tanka på denna prydliga MPP tankstation. Vägen trafikeras speciellt mycket under sommar och vintertid med folk som njuter av fina utsikter utmed Vänern på väg till sina semesterdestinationer uppåt landet, som även då behöver behöver fylla på med diesel eller bensin.

Kund profilerad publik tankstation

Anläggningen är en Publik tankstation på totalt 40 m³. Utrymmet är fördelat på 25 m³ för diesel och 15 m³ för bensin. Tankstationen är utrustad med en Wayne Helix 6000 pumpautomat och har en Codab PT Premium betalterminal. MPP hjälpte även Blikstorps Oljeprodukter att profilera tanken efter deras egna tankbilar. ”Resan med MPP har fungerat bra och vi har inget att klaga på” säger Rolf Pettersson, ägare på företaget. ”Vi fick hjälp och vägledning samt dokumentation. Vi fick den hjälp vi behövde” säger Christer Pettersson som driver företaget och deras anläggningar.

Smidigt och väl genomtänkt koncept

När den gamla macken lades ner i Otterbäcken skyndade Blikstorps Oljeprodukter med idén att ställa upp en ny Tankstation samt att de då ville testa på något nytt. ”Konceptet är smidigt, cisternen kommer ut färdig” säger Christer som tycker det är en stark orsak av varför man väljer oss. MPPs tankstationer och drivmedelsanläggningar kan levereras i format från 10 m³ till och med 60 m³, med stora möjligheter att anpassa med t.ex. flera fack för alternativa bränslen som Diesel HVO, RME, BIO bränslen och bensin produkter.

Vi ställer upp för våra kunder 

Vi på MPP kan hjälpa dig med allt från bygglov och miljöanmälan till leverans och uppställning av din nya cistern eller tankstation. Våra produkter kan anpassas efter dina behov. Vi hjälper gärna till med underhåll och besiktning när cisternen eller tanken väl är på plats.

Behöver du en dieselstation eller annan drivmedelsanläggning där du bor eller arbetar? Kontakta oss så tar vi fram ett passande upplägg åt dig! Här kan du läsa mer om våra produkter för uppställning av bränsle. Ta gärna en titt på våra andra kundcase också.

Share the article:

Senaste inlägg

Effektiv Bränsleförsörjning för Alingsås Räddningsstation

Bakgrund: Alingsås Räddningsstation har fått...

mobile-hero

Farmartankar

En översikt och viktiga underhållstips...

inbrottsskyddade cisterner

MPP erbjuder inbrottsskyddade cisterner och tankstationer för ökad säkerhet

Familjeföretaget MPP har specialiserat sig...

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.