MPP

Search
Publik tankstation

Publik tankstation

En ny publik MPP-tankstation görs redo för leverans. Anläggningen är på väg upp till Trøndelag i mellersta Norge, där den kommer stå placerad utmed E6:an i Malvik, mellan Trondheim och Stjørdal. Beställare är Sveberg Drivstoff AS (ingår i Trøndelag Diesel AS), som själva kommer driva anläggningen.

Tankstationen har pumpbryggor vid bägge gavlarna, och är uppdelad i två sektioner – en för lastbilar och en för personbilar. Detta innebär att logistiken blir smidig och att sammanlagt fyra fordon, två av vardera sort, kan tanka samtidigt: HVO, skattad diesel, skattefri färgad diesel (gröndiesel) för lastbilarna och adblue; bensin och vanlig skattad diesel för personbilarna.

Trøndelag Diesel AS känner oss på MPP sedan tidigare, och detta är den tredje tankstationen vi levererar till dem på kort tid. Vi är väldigt glada över att fortsätta vårt goda samarbete, och att nu kunna leverera en helt ny tankanläggning. Våra tankstationer finns i 168 olika standardkonfigurationer – 10-60 kubikmeter, ett eller flera fack, olika storlek på servicerum, med eller utan pumpplattform, med mera – men kan även specialanpassas efter kundens specifika behov, så som i det här fallet. Vi på MPP ordnar också själva transporten, medan kunden sköter lossningen och placeringen på plats.

Även om många bensinmackar och tankstationer läggs ner så minskar inte behovet av lokala bränsledepåer och tankanläggningar – tvärtom. Om du är intresserad av att veta hur vi kan hjälpa ditt företag, dina kunder eller kanske rent av dina grannar och din hemtrakt med en lokal tankstation, kontakta oss!

 

Share the article:

Senaste inlägg

Effektiv Bränsleförsörjning för Alingsås Räddningsstation

Bakgrund: Alingsås Räddningsstation har fått...

mobile-hero

Farmartankar

En översikt och viktiga underhållstips...

inbrottsskyddade cisterner

MPP erbjuder inbrottsskyddade cisterner och tankstationer för ökad säkerhet

Familjeföretaget MPP har specialiserat sig...

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.