MPP

Search
Effektiv Bränsleförsörjning

Effektiv Bränsleförsörjning för Alingsås Räddningsstation

Bakgrund:

Alingsås Räddningsstation har fått en modern Tankstation levererad av MPP.

En av de största utmaningarna för stationen var att ha en säker och snabb tillgång till olika typer av bränslen och vätskor. Tidigare hade de endast tillgång till diesel, vilket begränsade deras beredskap och uthållighet. Behovet av att samla ihop behoven av HVO, bensin, AdBlue och spolarvätska var påtagligt.

Leverans:

MPP levererade en komplett TankStation Large för bränsle och vätskor. Denna tankstation innehåller Diesel, HVO, Bensin, AdBlue och system för koncentrerad spolarvätska

Tankstationen är även utrustad med ett by-pass-filtersystem för konstant cirkulation, vilket säkerställer bränslekvaliteten för nödberedskap.

Lösning och Fördelar:

Den nya tankstationen från MPP har gett Alingsås Räddningsstation en rad fördelar:

Ökad Beredskap och Uthållighet: Med tillgång till en bredare uppsättning av bränslen och vätskor kan stationen nu säkerställa en högre nivå av beredskap och uthållighet för både fordon och reservkraft.

Närhet till Bränsle: Den strategiska placeringen av tankstationen gör att bränsle alltid finns tillgängligt, vilket är särskilt fördelaktigt för ambulanspersonal som behöver snabb åtkomst.

Effektiv Fyllning: Möjligheten att två fordon kan fylla samtidigt förbättrar effektiviteten och minskar stilleståndstiden.

Kundens Röster:

”Vi ville ha nära och snabb tillgång till HVO, Bensin, AdBlue och spolarvätska. Vi hade bara tillgång till diesel innan och behövde samla ihop behoven för att få en uthållighet för fordon och reservkraft”, säger Anders Aronsson från Alingsås Räddningsstation.

”Tankstationen är till full belåtenhet, speciellt närheten till bränsle, särskilt för ambulanspersonalen. Skönt att vara oberoende och alltid veta att man har tillgång till bränsle”, fortsätter Aronsson.

Framtidsutsikter:

Tankstationen kommer att fortsätta stödja stationens arbete genom att erbjuda hållbara och smidiga bränslefyllningsalternativ. ”Stationen hjälper oss att få en hållbarhet, och det är smidigt att två fordon kan fylla samtidigt, exempelvis ett fordon fyller spolarvätska och det andra HVO,” förklarar Anders Aronsson.

Slutsats:

MPP har levererat en högkvalitativ och tillförlitlig lösning som uppfyller räddningsstationen behov. Genom att erbjuda en komplett tankstation med flera bränsletyper och avancerade filterfunktioner, har MPP säkerställt att stationen är väl förberett för framtida utmaningar.

Share the article:

Senaste inlägg

Effektiv Bränsleförsörjning för Alingsås Räddningsstation

Bakgrund: Alingsås Räddningsstation har fått...

mobile-hero

Farmartankar

En översikt och viktiga underhållstips...

inbrottsskyddade cisterner

MPP erbjuder inbrottsskyddade cisterner och tankstationer för ökad säkerhet

Familjeföretaget MPP har specialiserat sig...

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.