MPP

mpp-logo

Cisterner 

 

Vi vet hur viktigt det är för företag inom tillverkande industrier, depåer och kritiska miljöer att ha en säker och skyddad tillgång till drivmedel. Rätt tanklösning är A och O.

Vi på MPP har länge arbetat med att ta fram hållbara bränsletankar, dieselcisterner och drivmedelsanläggningar. Stora, säkra tankar och cisterner gör det enkelt att förvara och tillhandahålla det bränsle som behövs, där och när det behövs. Stora bränslevolymer räcker längre, och bidrar ofta till sänkta inköpspriser.

Vi ställer upp för våra kunder . Vi vill gärna hjälpa dig som kund redan i ett tidigt skede av arbetsprocessen. Det kan handla om allt från att lämna ett offert förslag till hantering av bygglov tillstånd

Cisterner - En grundpelare för säker och effektiv bränslehantering

Cisterner är fundamentala i hanteringen av drivmedel, och på MPP förstår vi vikten av att tillverka och erbjuda högkvalitativa, säkra och miljövänliga cisterner för våra kunder. Som ett familjeägt företag med över 15 års erfarenhet inom bränslehantering, är vi stolta över att kunna erbjuda innovativa och hållbara lösningar för företag inom uthyrning, entreprenad, åkeri, skogsbruk och lantbruk. Låt oss ta en närmare titt på hur MPP:s cisterner ger säker och effektiv bränslehantering och varför det är så viktigt för både miljön och företagens verksamhet.

Skydd och säkerhet för både miljön och verksamheten

Vi på MPP vet hur viktigt det är för företag inom tillverkande industrier, depåer och kritiska miljöer att ha en säker och skyddad tillgång till drivmedel. Därför utvecklar vi våra cisterner med skydd mot både spill och stöld i åtanke. Våra produkter erbjuder säker förvaring, hantering och transport av drivmedel, vilket bidrar till att minska miljöpåverkan och förebygga olyckor.

MPP:s hållbara cisterner - Ett steg framåt mot en grönare framtid

Hållbarhet är en grundprincip för oss på MPP. Därför arbetar vi ständigt med att ta fram hållbara bränsletankar, dieselcisterner och drivmedelsanläggningar. Våra produkter är designade med miljön i åtanke, och vi strävar efter att minimera vår egen och våra kunders miljöpåverkan. Genom att använda våra cisterner kan företag vara säkra på att de gör sitt bästa för att skydda miljön.

Certifikat och godkännanden: En garanti för kvalitet och säkerhet

När det gäller cisterner är det viktigt att de uppfyller de strängaste säkerhets- och kvalitetskraven. På MPP är vi stolta över att våra dieselcisterner tillverkas enligt MSBFS 2018:3-standard och uppfyller kriterierna för 12-åriga besiktningsintervall. Det innebär att våra cisterner är godkända av Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) och uppfyller de föreskrifter och allmänna råd som gäller för cisterner och rörledningar för bland annat diesel.

 

Dessutom är våra cisterner konstruerade enligt NFS 2021:10-standard, vilket innebär att de följer Naturvårdsverkets föreskrifter för lagring av bland annat diesel inom svenskt vattenskyddsområde. Denna certifiering garanterar att våra cisterner är säkra och miljövänliga, och att de uppfyller de högsta kraven inom branschen.

Dieselcisterner: Flexibla och effektiva lösningar för bränslehantering

Dieselcisterner är en viktig del av MPP:s produktutbud och är utformade för att möta de specifika behoven hos våra kunder. Våra dieselcisterner erbjuder en mängd olika kapaciteter och konfigurationer för att passa alla typer av verksamheter och tillämpningar. De är designade för att vara enkla att använda, underhålla och transportera, vilket gör dem till ett effektivt och kostnadseffektivt alternativ för bränslehantering.

Kundnära utveckling - Vi lyssnar på våra kunders behov

På MPP är vi engagerade i att utveckla produkter och lösningar som passar våra kunders behov. Genom att vara nära våra kunder och ha en djup förståelse för marknaden kan vi ta fram innovativa och efterfrågade produkter och anpassade lösningar. Vi tror på att röra oss bortom traditionella gränser när det krävs för att skapa bästa möjliga produkter för bränslehantering.

Snabb och säker leverans - MPP:s åtagande för kundnöjdhet

Vi på MPP är stolta över att kunna erbjuda snabba och säkra leveranser av våra dieseltankar, cisterner och tankstationer till företag i hela Norden och stora delar av Europa. Tack vare vårt stora varulager kan vi leverera våra produkter med kort varsel, vilket ger våra kunder snabb tillgång till de bränslehanteringslösningar de behöver.

Service och support

För oss på MPP handlar det inte bara om att erbjuda högkvalitativa produkter – vi är också engagerade i att erbjuda bästa möjliga service och support till våra kunder. Om du som kund inte är helt nöjd med din MPP-produkt eller vår service, kommer vi göra allt vi kan för att åtgärda felet eller problemet. Vi använder uteslutande de säkraste leverantörerna och produkterna på marknaden och är stolta över att kunna erbjuda en hög servicenivå för att säkerställa kundnöjdhet.

Framtiden för cisterner: Ständig innovation och hållbarhet

MPP:s resa inom bränslehantering fortsätter, och vi är ständigt på jakt efter nya och innovativa sätt att förbättra våra cisterner och bränslehanteringslösningar. Vi är fast beslutna att leda utvecklingen inom branschen och att alltid ligga steget före när det gäller säkerhet, kvalitet och miljövänlighet. Tillsammans med våra kunder kommer vi att arbeta för att skapa en hållbar framtid inom bränslehantering och bidra till en bättre miljö för kommande generationer.

En ljus framtid för MPP och våra kunder

Med vårt varumärkeslöfte att erbjuda bränslehantering på ett säkert och smidigt sätt är MPP:s framtid ljus. Vi kommer att fortsätta att utveckla och förbättra våra produkter och tjänster, alltid med våra kunders behov och önskemål i åtanke. Genom att kombinera vår kunskap, erfarenhet och engagemang för innovation kommer vi att fortsätta att vara en ledande aktör inom bränslehanteringsbranschen och säkerställa att våra kunder får de bästa och mest hållbara lösningarna på marknaden.

Ett löfte om kvalitet och miljömedvetenhet

Som en del av vår strävan att erbjuda högkvalitativa och miljövänliga cisterner och bränslehanteringslösningar, kommer MPP att fortsätta att arbeta med att upprätthålla och förbättra våra certifieringar och godkännanden. Detta innebär att vi kommer att fortsätta att följa de senaste branschstandarderna och regelverken, samt att aktivt söka efter nya sätt att minska vår miljöpåverkan och främja hållbara metoder inom bränslehantering.

Tillsammans bygger vi en bättre värld

MPP:s engagemang för kvalitet, säkerhet och miljö sträcker sig långt bortom våra egna produkter och lösningar. Vi är stolta över att vara en del av en större gemenskap som arbetar för att skapa en mer hållbar och miljövänlig värld. Genom att samarbeta med våra kunder, leverantörer och branschpartners kan vi tillsammans göra en verklig skillnad och säkerställa att vi lämnar en bättre värld till framtida generationer.


Cisterner är en central del av bränslehantering och en kritisk komponent för säker och effektiv drift inom många industrier. MPP:s engagemang för att erbjuda innovativa, säkra och hållbara cisterner och bränslehanteringslösningar gör oss till en betrodd partner för företag som vill optimera sin bränslehantering och minimera sin miljöpåverkan. Genom att fokusera på kvalitet, säkerhet, innovation och miljömedvetenhet är vi stolta över att kunna erbjuda lösningar som hjälper våra kunder att nå sina mål och bidra till en mer hållbar värld.

FAQ – Cisterner 

Vad menas med miljögodkända tankar och cisterner

Miljögodkända tankar och cisterner är invallade tankar, vilket framgår i Naturvårdsverkets föreskrifter för lagring av bränsle inom svenskt vattenskyddsområde: NFS 2021:10. Själva begreppet ”miljögodkända tankar” används på arbetsplatser där endast invallade tankar är tillåtna. Den vanligaste rekommendationen är att använda en dubbelmantlad/invallad ADR-tank. Den kan användas på – och förflytta bränsle till – alla tänkbara platser, så vida inte arbetsplatsen eller kommunen säger något annat.

Vad menas med NFS 2021:10

Naturvårdsverkets föreskrifter för lagring av bränsle inom svenskt vattenskyddsområde.

Vad menas med MSBFS 2018:3

Myndigheten för samhällsskydd och beredskaps föreskrifter och allmänna råd om cisterner och rörledningar för bränsle.

Vilka certifikat och godkännanden uppfyller MPP:s dieselcisterner?

Våra dieselcisterner är tillverkade enligt MSBFS 2018:3-standard, och uppfyller kriterierna för 12-åriga besiktningsintervall (Myndigheten för samhällsskydd och beredskap; föreskrifter och allmänna råd om cisterner och rörledningar för bl.a. diesel). De är även konstruerade enligt NFS 2021:10-standard (Natur­vårdsverkets föreskrifter för lagring av bl.a. diesel inom svenskt vattenskyddsområde).

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.