MPP

Sök

Kommun och räddningstjänst

 

Säker och smidig bränslehantering gör att kommunala verksamheter och myndighetspersonal kan agera snabbare. I samband med krishantering eller stora evenemang är det särskilt viktigt att tillgången på drivmedel underlättar arbetet för räddningstjänst, ambulansförare och annan viktig personal.

Stora, säkra tankar och cisterner gör det enkelt att förvara och tillhandahålla det bränsle som behövs, där och när det behövs. Stora bränslevolymer räcker längre, och bidrar ofta till sänkta inköpspriser.

Vi på MPP har länge arbetat med att ta fram hållbara bränsletankar, dieselcisterner och drivmedelsanläggningar. Våra produkter kan enkelt anpassas efter de mycket varierande behov vi vet att våra kunder har vad gäller till exempel volymer, bränsletyper och tillgänglighetskrav. Vi märker att intresset från kommuner och kommunala verksamheter ständigt ökar, och vi är glada över att kunna bidra till att göra deras arbete enklare och tryggare.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan underlätta din verksamhets behov av lättillgängligt, rent och skyddat bränsle. Här nedanför kan du se och läsa mer om våra produkter.

Kommun-&-räddningstjänst

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.